Minicamping de Vrolijke Flierefluiter

De Vrolijk Flierefluiter is een minicamping met ruim opgezette staanplaatsen, gelegen in het buiten gebied van het Noord-Brabantse Someren. Nabij het grens gebied van Limburg. De camping ligt achter een familiebedrijf dat ook een paardenhouderij heeft. Een eigen paard meenemen is dan ook mogelijk. Het is ook de perfecte plek om je fiets mee naar toe te nemen, want er zijn veel mooie fietsroutes in de omgeving.




Kinderen hoeven zich niet te vervelen op de Minicamping. Zij kunnen zich vemaken in de speeltuin of op de trampoline! Een barbecue is toegestaan bij de safaritent. Dit geldt ook voor een vuurkorf/kampvuur. Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt. Natuurlijk is er ook sanitair aanwezig op de camping. De gemiddelde afstand tot een sanitairgebouw is 70 meter. Hier vindt je alle voorzieningen. Als compleet gezin op vakantie gaan? Ook dat is mogelijk op Minicamping De Vrolijke Flierefluiter. Honden zijn er namelijk welkom (tegen een kleine vergoeding).


Faciliteiten

  • Wifi
  • Wasserette
  • Bar
  • Speeltuin
  • Mindervaliden toilet, douche en parkeerplaatsen
  • Oplaadpunt elektrische fietsen

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Minicamping de Vrolijke Flierefluiter

Hoeveel sterren geef jij Minicamping de Vrolijke Flierefluiter?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Minicamping de Vrolijke Flierefluiter te melden