Escape Tour Bergen op Zoom

Met de Escape Tour Bergen op Zoom ontdekken je deze leuke vestingstad op een geheel andere manier. Aan de hand van deze citygame duiken jullie in het verhaal van Jan II van Glymes. Een bekend huisjesmelker, ook wel de prins Bernhard van een aantal eeuwen geleden. Jan is getrouwd met Margaretha en krijgt samen 13 kinderen.
Jan was rijk, had veel invloed en was bovenal ook heel gierig. Hij ging elke dag langs al zijn pandjes om huur te innen. En als er niet betaald kon worden moest dit maar in natura…. Met als resultaat dat hij maar liefst 50 nazaten had. Doordat hij nauwelijks naar hen omkeek had één van zijn bastaardzonen het op hem gemunt. Hij wist zijn paleis binnen te dringen waardoor Jan plotseling op de vlucht moest slaan.


Met de Escape Tour van Bergen op Zoom stappen jullie in de voetsporen van Jan, en proberen jullie binnen 2 uur de geheime uitgang van Bergen op Zoom te vinden. Dit kan alleen als jullie alle opdrachten voltooien, raadsels oplossen en aanwijzingen ontcijferen. Terwijl jullie hiermee bezig zijn komen jullie natuurlijk langs de leukste plekjes van Bergen op Zoom! De zoektocht begint op het Bleekveld, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95

 


0 Recensies over Escape Tour Bergen op Zoom

Hoeveel sterren geef jij Escape Tour Bergen op Zoom?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tour Bergen op Zoom te melden