Expeditie NEXT

Dit evenement is te bezoeken van:
06-05-2022 t/m 06-05-2022

 

Hee, jij daar! Ben jij toevallig een beetje nieuwsgierig? Mooi. Kom dan in de meivakantie op vrijdag 6 mei naar Expeditie NEXT in Franeker: hét Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.


Alle kinderen krijgen op Expeditie NEXT een Expeditieboek. Hierin staan zes expedities die in Franeker zijn uitgestippeld. Spannende routes langs leuke opdrachten met wetenschappers. Kies een expeditie uit en vind alle kennis terug! De vrienden van Nova Next helpen je onderweg.Doe bijvoorbeeld mee aan de Grote Feit of Fabel Quiz met Klaas van Kruistum, luister naar de verhalen van Anna Grimbrere en Diederik Gommers onder de gigantische wereldbol GAIA of bekijk het heelal in het Koninklijke Eise Eisinga Planetarium.


Duik de natuur in met Boswachter Tim en Britt Deker, of test je sporttalent samen met het wetenschappelijke team van Thialf. Ben jij juist een knutseltalent? Leer dan alles over kunst en kleur bij het rijdende Groninger Museum of in het Martena Museum.Op Expeditie NEXT ontdek je de wetenschap. Ga jij mee avontuur met Professor Nova Next? 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag 6 mei 2022 van 11:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen zijn gratis

Entree Volwassenen + 2 consumptiemunten: €7,50


 


0 Recensies over Expeditie NEXT

Hoeveel sterren geef jij Expeditie NEXT?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Expeditie NEXT te melden