Voorschotense Paardenmarkt

Dit evenement is te bezoeken van:
28-07-2023 t/m 31-07-2023

 

De Paardendagen zijn dit jaar op 28, 29 & 30 juli. We kunnen dan weer gaan genieten van een weekend dat geheel in het tekenen van het paard en aanverwante activiteiten zal staan.


De vrijdagavond is voor de horecagelegenheden op de Voorstraat en de Paardennach in het Wapen van Voorschoten. Op zaterdag 29 juli begint vroeg in de ochtend de traditionele Paardenmarkt op de Voorstraat. Ook is er van ’s ochtends negen uur tot het eind van de middag weer een gezellige jaarmarkt in de Schoolstraat, de Treubstraat en op het Treubplein. Tevens worden er op zaterdag allerlei kinderactiviteiten in het Berkhoutpark georganiseerd.


Zaterdagmiddag is er de kortebaandraverij op de Van Beethovenlaan met dit jaar hopelijk meer deelnemers dan het afgelopen jaar. Zaterdag vroeg in de avond zijn er weer demonstraties en activiteiten met paarden op de Voorstraat en de horecagelegenheden verzorgen deze avond de muziek en gezelligheid in de Voorstraat.


Op zondagmiddag staat het ringsteken op de Voorstraat op het programma en vindt de traditionele seniorenmiddag plaats. Zet dit weekend vast in de agenda en kom allemaal genieten op de 2023 editie van de Voorschotense Paardendagen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Voorschotense Paardenmarkt

Hoeveel sterren geef jij Voorschotense Paardenmarkt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Voorschotense Paardenmarkt te melden