Fotoshop Volendam

Fotostudio Volendam legt onvergetelijke herinneringen vast. Inwoners uit eigen dorp en uit de regio komen hier met vrienden, familie of collega's om een unieke foto te maken. Veel dagjesmensen en toeristen vallen voor de Volendammer decors en onze fotokwaliteit. Ook filmsterren, popsterren, topsporters, politiek leiders en beroemde zakenlieden bezoeken juist deze studio voor hun memorabele fotoshoot.  



Een bezoek aan Fotostudio Volendam is een attractie op zich. Allereerst blijft samen verkleden altijd leuk. Het brengt ontspanning met zich mee en een stukje hilariteit. Als echte Volendammer of Volendamse neem je vervolgens plaats in de professioneel aangeklede studio. Wordt het plaatsnemen in een authentiek Volendams interieur of kies je de pittoreske haven als achtergrond? Eenmaal in klederdracht vereeuwigd, wordt gezorgt voor een razendsnelle ontwikkeling van de foto. Binnen de kortste keren geven we je een herinnering voor het leven in handen.


Een foto in Volendammer klederdracht maak je vaak maar een enkele keer. Kies daarom voor eersteklas kwaliteit en kom naar Fotostudio Volendam. U vindt het in het hart van de gezelligheid, tegenover de Visafslag Volendam, op de wereldberoemde Dijk.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend (ook op zondag)


Hoogseizoen van 10:00 tot 18:00 uur

Laagseizoen van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Foto in klederdracht vanaf €7,50 per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fotoshop Volendam

Hoeveel sterren geef jij Fotoshop Volendam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Nederland kent prachtige plekken. Ga eens de toerist uithangen in eigen land en breng een bezoek aan Volendam en Marken. Dit blog is een handige blauwdruk voor een dagje uit in Volendam en Marken.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Fotoshop Volendam te melden