Westcapeland

In het westland zijn ze altijd bezig met het moderniseren en innoveren van de tuinbouw. Veel wordt door de handige tuinders zelf gedaan en uitgevonden. Bij Tuinderslaan 14 ga je op excursie bij tuinder Piet, ook hij is een tuinder die niet stil kan zitten. Jullie kunnen komen kijken waar hij deze keer mee bezig is want hij is er wel erg geheimzinnig over.




Hoever ga jij om je teelt te beschermen en te verbeteren? Bewandel je de begaande wegen of kies je het pad van geheimen en zoek je de grenzen op? De Westlandse Tuinder Piet is altijd bezig om te innoveren, niet wetend wat hem allemaal te wachten stond.. Vind jij uit waar hij allemaal mee bezig is?


Westcapeland biedt je een unieke escape ervaring bij hun eerste kamer ‘Tuinderslaan 14’. Ga op excursie bij Tuinder Piet en laat je verwonderen door zijn geheimen en eigenaardigheden. Durf jij het avontuur aan en laat jij je vrijwillig opsluiten? Verzamel dan je beste vrienden, stoere familieleden of leer je collega’s beter kennen bij Westcapeland – Tuinderslaan 14.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m woensdag gesloten

Donderdag van 18:00 tot 22:00 uur

Vrijdag en zaterdag van 13:30 tot 22:00 uur

Zondag van 13:30 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 t/m 6 personen €130,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Westcapeland

Hoeveel sterren geef jij Westcapeland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Westcapeland te melden