MAINSTAGE Brabanthallen

(1/5)  1 recensies

Je weet wat ze zeggen: Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen! En dat doen ze. Ze hangen ze op in alle kleuren en maten, voor wie er ook komt en het podium krijgt. Ze passen zich aan. Ze pakken uit. Ze pakken je in en pakken het moment. Van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. Ze pakken de kans om jou de mooiste tijd te laten beleven. En dat verdient een podium.


MAINSTAGE is dé entertainmenthal van het Zuiden waar we alle faciliteiten hebben om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een podium te geven. De nieuwe hal die zich aanpast aan haar verrassende programmering, geeft jong en oud het gevoel even helemaal in een andere wereld te zijn. Met de no-nonsense mentaliteit en ons Brabantse hart, laten we die van jou sneller kloppen. En dat doen we graag.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over MAINSTAGE Brabanthallen

(Pagina 1 van 1)

 

"Kamelot in Mainstage"

Mario   -   20-03-2023

20-03-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Kamelot in Mainstage"

Kamelot is een geweldige band en het concert klonk zeer slecht. Absoluut niet door de band, absoluut wel door de zaal. Hun optimale muzikale prestatie werd teniet gedaan door de afwezigheid van behoorlijke akoestiek in deze zaal. Vreselijk. Als je dit soort bands niet aankunt moet je ze hier niet laten optreden. Afschuwelijk geluid. Blikkerig, echo, het geluid klotst. Dit is geen concertzaal maar een blikken schoenendoos.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij MAINSTAGE Brabanthallen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van MAINSTAGE Brabanthallen te melden