Boerderij Pret

Indoor speelparadijs

Bij Boerderij-Pret is er indoor genoeg te beleven! Springen op de springkussen, klimmen en klauteren of kruipen door de gangenstelsels, spelen in de ballenbaden, glijden van de glijbanen of rodelbaan of bouw jij de hoogste toren of kasteel in de blokkehoek. Voor de allerkleinste tot ongeveer 3 jaar is er een pamperzone. Deze zachte speelhoek is ingericht voor de allerkleine met eigen ballenbad en verschillende spelelementen.


Outdoor speelweide

De kinderen kunnen zich outdoor ook goed vermaken. Zo zijn er buiten verschillende springkussen waarvan er 17,5 meter lange tractorstormbaan, een mega lange kabelbaan, verschillinde speelhuizen en speel en klimtoestellen en een voetbalveld. Buiten is er ook een dierenweide met verschillende dieren.
Maisdoolhof

Elk jaar een ander maisdoolhof. Weet jij de uitgang te vinden? Midden in het maisdoolhof staat een uitkijk speeltoren! Het maisdoolhof is voor alle bezoekers van het In en outdoor speelparadijs gratis toegangelijk. Het maisdoolhof is geopend van ongeveer eind juni tot ongeveer eind oktober. Deze periode is weerafhankelijk en kan dus afwijken.


Prive trampolinepark

Een uniek en nieuw concept in Nederland! Je eigen privé trampolinepark. Wie wilt dat nou niet? Dat dachten zij dus ook.. Ga jij met je vrienden, familie of zelfs collega’s vrij jumpen, basketballen, dodgeball (trefbal), spring je tegen de schuine trampolines aan of zet je zelf de muziek aan. Bij het trampolinepark van Boerderij-pret kan het allemaal. Jij bepaald met hoeveel personen je komt springen! Je bent welkom om met 14 personen te komen jumpen. Let op er dient minimaal 1 volwassen aanwezig te zijn.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 10:00 tot 18:00 uur

Vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

In en outdoor speeltuin €7,50 p.p.

Begeleider gratis

 


0 Recensies over Boerderij Pret

Hoeveel sterren geef jij Boerderij Pret?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Boerderij Pret te melden