Acker Lodges

Overnacht midden in de natuur in een van de zes ruime houten vakantiehuisjes op palen. Naast de reguliere lodges, is er ook één grote groepslodge. Deze gezamenlijke ruimte is ideaal voor families, vrienden en zakelijke uitstapjes. Je kunt hier samen eten, spelletjes doen en bijvoorbeeld vergaderen. De Acker Lodges zijn gelegen in een prachtig Drents weiland. Iedere ochtend word je wakker van het gefluit van de vogels met een indrukwekkend uitzicht. Terwijl je weg kijkt over de weilanden komen nieuwsgierige koeien graag een kijkje nemen. Geniet van een heerlijke vakantie in de buitenlucht.


Omgeving

Naast de zes lodges, plus groepsruimte, is de wei puur en ongerept. Er zijn geen overige faciliteiten. Rust, ruimte, natuur en een fantastische zonsondergang zijn de ingrediënten die ze bieden. In de omgeving is voor de gewenste dagelijkse reuring, volop te doen en te beleven. 


Faciliteiten

  • Rust en ruimte 
  • Mooie omgeving

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Acker Lodges

Hoeveel sterren geef jij Acker Lodges?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Acker Lodges te melden