Halloweenfair in Hem

(5/5)  1 recensies

Dit evenement is te bezoeken van:
07-10-2023 t/m 08-10-2023

 

Na twee jaar corona kan het eindelijk weer gehouden worden de Halloweenfair in Hem na vier geslaagde edities van de Halloweenfair in Hem, zijn ze weer volop bezig met het vervolg hierop. De Halloweenfair die ooit in 2002 bij de pompoenboerderij in Onderdijk is begonnen en daar tien edities heeft gehad. De afgelopen periode is er veel energie gestoken in het organiseren van de 15-jarige jubileum editie van Halloweenfair op zaterdag 8e en zondag 9e oktober. Tijdens de fair zullen er talloze activiteiten plaatsvinden, zoals een hele gezellige sfeermarkt met grote variatie aan kramen met o.a. de lekkerste, streekgebonden, producten, beauty & wellness, sieraden & mode en huis en tuindecoratie. Voor een ieder wat wils.




Zoals je van ze gewend bent zal het terrein ook dit jaar weer worden aangekleed in Halloween sfeer. Voor de kinderen is er een spookhuis. Er is een workshop pompoen uithollen. Diverse Halloween spelletjes snotjesgraaien komt ook nog een keer terug. Ook de oldtimershow is dit jaar weer aanwezig op het terrein van de oude melkfabriek de Volharding in Hem. Daar is dit jaar ook het spookhuis met griezelsteeg. Op zaterdagmiddag komt voor de kinderen de goochelaar Jorrit zijn goochelkunsten vertonen. In de avonduren Halloween by night dit zal in het teken zijn van het 15-jarige jubileum via een ledschermbus. Zondagmiddag komt Linedance groep Westfriese shuffle uit Venhuizen met een linedance demo. En wie kent haar niet Kaatjesstip zij komt langs met haar poppen. Dit jaar ook weer een theatervoorstelling van Yoga &Theaterschool Joost van Eijk uit Grootebroek.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zaterdag 8 oktober van 15:00 tot 21:00 uur

Zondag 9 oktober van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Halloweenfair in Hem

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk gratis evenement genoten van veel verkleden figuranten. "

Kees   -   15-09-2022

15-09-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk gratis evenement genoten van veel verkleden figuranten. "

Leuke workshop en halloween spelletjes spookhuis ook mooi gemaakt.


Hoeveel sterren geef jij Halloweenfair in Hem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Halloweenfair in Hem te melden