ONSTAGE Experience

ONSTAGE is een audiovisueel spektakel waar je in een uur doorheen loopt. Voor één dag, of in ieder geval zolang je binnen bent, ervaar je het leven van een wereldberoemde DJ. Dat is uniek, want deze ervaring is nergens anders ter wereld te beleven. Het is het perfecte uitje voor alle leeftijden (8+), koppels en groepen en ideaal als date, groepsactiviteit of vriendenuitje. Je kunt ONSTAGE ook cadeau doen!




Daarnaast is het voor iedereen die van muziek houdt, festivals bezoekt of altijd al heeft willen weten wat het leven van een superster inhoudt. Kortom, ONSTAGE belooft dat je een geweldige tijd zal hebben.




ONSTAGE is geen evenement, maar een attractie die iedere week van woensdag tot en met zondag geopend is. Je doorloopt verschillende ruimtes en gaat zo alle aspecten langs die horen bij dance festivals én het leven als top-DJ. Je bedenkt je eigen DJ-naam, maakt prachtige foto’s, produceert simpel en snel je eigen muziek in de studio en laat jouw eigen muziek horen tijdens een virtueel optreden op de mainstage binnen het complex van ONSTAGE… We verklappen eigenlijk al veel te veel!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag op aanvraag

Vrijdag van 17:00 tot 23:00 uur

Zaterdag van 15:00 tot 23:00 uur

Zondag van 13:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

VIP ticket €32,50

Normaal €24,50

Student €20,50

Junior (<17) €17,50

Kneak pas €17,50

CJP pas €17,50

BredaPas €17,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over ONSTAGE Experience

Hoeveel sterren geef jij ONSTAGE Experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van ONSTAGE Experience te melden