VR Experience

Virtual Reality – ook wel VR genoemd – is een technologie waarbij je een speciale bril op je hoofd zet en je jezelf in een andere wereld waant. De bril registreert elke beweging van je hoofd, waardoor het lijkt alsof je echt in een andere wereld zit. Wat je ziet is zo realistisch dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Heerlijk spelen met vrienden, vriendinnen, collega’s of andere groepen maar één ding is zeker er wordt nog lang over na gesproken.


Mensen spelen een VR game


Boek online en speel de leukste VR GAMES. Zet de VR bril op en stap in een wereld waar je nog nooit eerder bent geweest. Met de VR games van VR Experience speel je de leukste spellen in hele andere werelden en speel je tegen grappige zombies, draken, orks, goblins etc.


Probeer zelf een van de leuke spellen uit in de wereld van Virtual Reality


Hoe zou het zijn om in een virtuele wereld te vechten tegen draken, zombies en andere futuristische figuren? Geen flauw idee zou je dan zeggen! Maar niets is minder waar, met onze VR brillen is dit mogelijk. Je kunt met maximaal 5 spelers dit doen op locatie in Den Helder. VR Experience gebruikt speciale apparatuur en software zodat je niet aan kabeltjes vastzit en volledige bewegingsvrijheid hebt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

VR game voor 2 personen vanaf €25,00

VR game voor 3 personen vanaf €22,50

VR game voor 4 personen vanaf €20,00

VR game voor 5 personen vanaf €17,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over VR Experience

Hoeveel sterren geef jij VR Experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van VR Experience te melden