Europarcs De Wije Werelt

Het vakantiepark De Wije Werelt is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanuit je vakantiehuis wandel en fiets je zo het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen buiten en binnen bij familierestaurant De Houtzagerij, het zwembad, Veluwse kinderboerderij of kindertheater.


wGeniet van de lekkere hapjes en drankjes samen in de rust van de natuur


Zowel op het park zelf als in de omgeving van het vakantiepark in Otterlo kun je op avontuur in de natuur. Op EuroParcs De Wije Werelt bevindt je je middenin de prachtige Veluwse bossen en biedt daarom de ultieme natuurbeleving. Om dat gevoel extra te versterken, kun je verblijven in de meest unieke vakantiehuizen. In vakantiehuis zwerfhut op hoogte of glampingtent bijvoorbeeld. Vanaf het park wandel of fiets je zo het bos Planken Wambuis in, waar je misschien wel oog in oog met de Veluwse Big Five komt te staan! Of ga op expeditie naar Nationaal Park De Hoge Veluwe in combinatie met een bezoek aan het Kröller Möller Museum. Ook tijdens een dag minder weer geniet je van de faciliteiten van het park en van de georganiseerde evenementen voor jong en oud.


Faciliteiten

  • Indoor speeltuin
  • Animatie
  • Kinderboerderij
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs De Wije Werelt

Hoeveel sterren geef jij Europarcs De Wije Werelt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs De Wije Werelt te melden