CuliWalk Haarlem

(5/5)  2 recensies

Haarlem is gevuld met cultuur, geschiedenis en een heerlijke 'keuken'! Zou het niet leuk zijn om dat in 1 tour te ontdekken. Doe nu de CuliWalk Haarlem en ontdek het voor jezelf. Met traditionele Nederlandse gerechten en internationale keukens is er voor elk wat wils. Ze nemen je mee naar enkele van de oudste buurten in Haarlem en laten je de unieke historische bezienswaardigheden ontdekken. En onderweg maak je ook nog kennis met het beste eten van Haarlem.


Genit samen met je vrienden en vriendinnen van lekker eten en loop langs alle leuke en gezellige plekken in Haarlem


De route is ongeveer vijf kilometer door de binnenstad. Je loopt zonder gids in je eigen tempo! Naast alle bijzondere bezienswaardigheden die deze wijk te bieden heeft, maak je een culinaire stop op zes verschillende plaatsen, waaronder The Chocolate company, Monsieur Rouge, Friethuis la Petite, Arroz en Gelateria di Garonne. Bij elke stop laat je je verrassen met een heerlijk hapje of drankje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan de CuliWalk elke dinsdag t/m zondag (behalve zaterdag) starten tussen 11:00 en 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per persoon €44,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over CuliWalk Haarlem

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuke en smakelijke manier om Haarlem te ontdekken"

frank   -   10-04-2023

10-04-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke en smakelijke manier om Haarlem te ontdekken"

Veel informatie , leuke verhalen van vroeger en de culinaire stops maken dit uitje helemaal af. Echt leuk om te doen . WIj waren met een klein groepje en dat werkte perfect. We hadden een kleine speaker mee zodat we allemaal dezelfde tekst op zelfde tijd hoorden. Super leuk!

Lees verder  


"Geweldige ervaring. MUST DO!"

Mika   -   07-04-2023

07-04-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geweldige ervaring. MUST DO!"

Haarlem is een mooie stad met veel bezienswaardigheden. Deze Culiwalk was echt heel erg leuk om te doen. Naast alle informatie die deze audiotour te bieden heeftADER zijn er ook nog eens verschillende hapjes en drankjes onderweg. Echt heel erg leuk om te doen. Wij vonden het erg fijn dat het zonder gids is dus lekker je eigen tempo bepalen. AANRADER

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij CuliWalk Haarlem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van CuliWalk Haarlem te melden