Europarcs De Rijp

Op het typisch Noord-Hollandse vakantiepark EuroParcs De Rijp, middenin het uitgestrekte en waterrijke polderlandschap, kom je weer even helemaal tot jezelf en elkaar. De locatie van dit vakantiepark biedt de rust van het polderlandschap, terwijl je toch dichtbij bekende Noord-Hollandse steden als Alkmaar, Volendam en Amsterdam bent. Ook ben je binnen een halfuur bij de kust! Deze fantastische locatie in combinatie met de fijne faciliteiten maakt dat EuroParcs De Rijp de perfecte uitvalsbasis is om Noord-Holland te verkennen.


Gezellig een stukje fietsen met het gezin


Weids polderlandschap

Midden in de polders van Noord-Holland ligt EuroParcs De Rijp. Het vakantiepark is helemaal in oud-Zaanse stijl gebouwd, waardoor je echt het traditioneel Noord-Hollandse gevoel krijgt. Op het park en in de omgeving geniet je van het glinsterende water en prachtige natuur. Trek de wandelschoenen aan en geniet van het uitzicht van het weidse polderlandschap, leg je handdoek op het strandje bij de zwemvijver of ontdek de omgeving vanaf het water in een fluisterboot. Water is nooit ver weg vanaf EuroParcs De Rijp: binnen een half uurtje zit je aan de kust, het IJsselmeer of in een van de typisch Hollandse plaatsen.


Faciliteiten:

  • Buitenzwembad
  • Strand
  • Dierenweide
  • E-chopper en fiets verhuur
  • Fluisterboot verhuur
  • Sportveld
  • Speeltuinen

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs De Rijp

Hoeveel sterren geef jij Europarcs De Rijp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs De Rijp te melden