Nationaal Jeugd Musical Theater

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) leidt jongeren op van 4 tot 23 jaar in dans, drama en zang en is producent van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. Het NJMT is de musicalschool voor iedereen en de kweekvijver voor nieuw theater- en musicaltalent! Theaterles, dansles en musicalles voor iedereen!


Geniet va een van de vele mooie voorstellingen van het Nationaal Jeugd Musical Theater


Het NJMT maakt regelmatig nieuwe producties. Voor jong en oud en vaak zelfs compleet zelf geschreven en gecomponeerde musicals. Een team van top docenten weet jaarlijks groepen te begeleiden om de mooiste voorstellingen op de planken te brengen. De volgende muscial dat het Nationaal Jeugd Musical Theater zal spelen is Robin Hood de musical. Voor meer informatie over deze voorstelling kan je het onderstaande agendapunt bekijken.

 

 

Activiteiten bij Nationaal Jeugd Musical Theater

  Van 16-11-2024 tot 25-05-2025

Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern

Baarsjesweg, 1058AE, Amsterdam



Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Nationaal Jeugd Musical Theater

Hoeveel sterren geef jij Nationaal Jeugd Musical Theater?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Nationaal Jeugd Musical Theater te melden