Resort de Parel

De Parel is een vakantiepark in Zeewolde, direct aan het water en midden in het prachtige bos Horsterwold. Je kunt verblijven in unieke en luxueuze (glamping) accommodaties, zoals indrukwekkende lodges met hottub, canvas lodges, lodges op grote hoogte en lodges aan het water. Na de zomer is het ook mogelijk om te overnachten in prachtige tiny houses. Bij De Parel beleef je een unieke ervaring die je nergens anders tegenkomt!


Samen spelen met de bal in het water


Een verblijf bij De Parel betekent dat je even helemaal niets hoeft te doen, maar alles mag. Je bent volledig vrij, komt helemaal tot rust, laat je creativiteit stromen en doet nieuwe inspiratie op. Het vakantiepark ligt aan het grootste aaneengesloten loofbomen bos van Nederland. Bij De Parel kun je heerlijk relaxen, maar je kunt ook op avontuur gaan. Op het terrein is van alles te beleven en ondernemen. De Parel beschikt over een eigen strand aan prachtig natuurwater. Maar er is meer! Verspreid over het terrein van De Parel staan meerdere houtgestookte hottubs. Heerlijk genieten van de rust en de prachtige omgeving. Daarnaast zijn alle glamping tenten uitgerust met een eigen kamado barbecue waarop je smakelijke gerechten kunt bereiden. Heb je niet zoveel zin om zelf te koken? Dan kun je ook terecht in Restaurant De Parel. Bij mooi weer wordt de sfeervolle beach bar geopend met heerlijke cocktails en fingerfood. Voor jong en oud zijn er leuke buitenspellen te huur zoals jeu de boules, Kubb!, Spikebal en Croquet. Tot slot is het mogelijk om een supboard of een fiets te huren om de omgeving te verkennen. Naast de prachtige natuur zijn er ook mooie steden in de buurt om te bezoeken. Ontdek vestingstad Harderwijk en natuurlijk Zeewolde. Het zal je aan niks ontbreken op Vakantiepark De Parel!


Faciliteiten

  • Restaurant met internationale keuken
  • Beachbar
  • Fietsverhuur
  • Natuurlijke vijver met eigen strand
  • Houtgestookte hottubs
  • Supboard verhuur
  • Kamado barbecue
  • Diverse buitenspellen
  • Mini kinderboerderij
  • Gratis wifi

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Resort de Parel

Hoeveel sterren geef jij Resort de Parel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Resort de Parel te melden