Familiecamping De Belten

In het bosrijke Rheeze ligt familiecamping De Belten verscholen. Op deze vijfsterrencamping voel je je gelijk thuis. Na een warm welkom gaat de knop al snel om en hoef je nog maar één ding: ontspannen! Samen geniet je van het campingleven, de vrijheid en van elkaar. Dit kan op een van de ruime kampeerplaatsen of in één van de accommodaties!


Lekker spelen

Ben je de kinderen kwijt? Dan zitten ze waarschijnlijk in één van de speeltuinen. Familiecamping De Belten heeft diverse speelvoorzieningen over de gehele camping. De Klautertuin aan de voorzijde van de camping is erg populair. Trampolines, een gave klim- en klautertoren, maar ook een tof speeltoestel met water! Voor ieder wat wils. Wie zich te oud voelt om te klimmen en klauteren op de houten toestellen, kan altijd terecht om te gamen in de Chillroom. De Playstation 4 is voorzien van de nieuwste games.


Spelen met water op het strand


Chillroom

Het centrale punt van familiecamping De Belten. Een plek waar je als campinggast altijd terecht kunt. Even opwarmen bij de open haard, hapje eten in de Brasserie, pizzeria of snackbar of gewoon een drankje drinken. Achter op de camping is een tof speelstrand met echte palmbomen en een leuke beach barretje! Even weg van de camping? Scoor huur fietsen voor een leuke fietstocht door het mooie Vechtdal!


Faciliteiten

  • Speelstrand
  • Binnenzwembad
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Klautertuin
  • Animatie
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Chillroom

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Familiecamping De Belten

Hoeveel sterren geef jij Familiecamping De Belten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Familiecamping De Belten te melden