Europarcs Aan de Maas

EuroParcs aan de Maas staat in het teken van water, met zijn ligging aan de zijtak van de Maas. Het vakantiepark ligt in de prachtige Bommelerwaard, vlakbij Kerkdriel. Een comfortabele en luxe uitvalsbasis met veilig zwemwater, waterrecreatie dankzij (snel) vaarwater en een mooi uitzicht over het water van de zijtak van de Maas. De open vaarverbinding vanaf de Maas maakt EuroParcs Aan de Maas ook uitstekend bereikbaar voor vaarliefhebbers!


Op EuroParcs Aan de Maas en in de omgeving zijn er talloze waterrecreatiemogelijkheden dankzij de prachtige ligging aan het water. Ontdek de omgeving op een ontspannen manier per boot via de Maas, of door sportief te suppen. Lekker een dagje recreëren bij het water? Daarvoor moet je bij De Zandmeren zijn, op slechts tien minuten fietsen vanaf EuroParcs Aan de Maas. Volg één van de fietsroutes of Klompenpaden door Het Kloosterwiel, de Kil van Hurwenen of een ander mooi deel van de Bommelerwaard. Natuurliefhebbers kunnen terecht in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen dat zich op een half uurtje rijden vanaf het vakantiepark bevindt.


Geniet van het mooie uitzicht aan de Maas


Faciliteien

  • Golfbaan de Dorpswaard
  • Fietsverhuur
  • E-chopper verhuur
  • Speeltuin

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Aan de Maas

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Aan de Maas?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Aan de Maas te melden