Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een vakantiepark en camping direct aan het Veluwemeer in Biddinghuizen. Je kunt verblijven in verschillende accommodaties, zoals safaritenten, ruime stacaravans, trekkershutten en heerlijke strandhuisjes. Daarnaast is het mogelijk om te kamperen met uitzicht over het Veluwemeer. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek bevindt zich op een unieke plek en biedt tal van recreatieve mogelijkheden.


De jachthaven op het vakantiepark


Een verblijf bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt je een perfecte combinatie van rust, ontspanning en avontuur. Het park bevindt zich aan het breedste gedeelte van het Veluwemeer, met aan de ene kant een prachtige bosrijke omgeving en aan de andere kant ontzettend veel mogelijkheden voor gezellige activiteiten. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek beschikt over een eigen jachthaven en is daarmee dé ideale locatie om te varen op de randmeren of het IJsselmeer. Het park heeft een groot aanbod aan (kindvriendelijke) faciliteiten voor jong en oud. Je vindt er bijvoorbeeld diverse sanitair gebouwen met wasserette, smakelijke horecagelegenheden, een surf- en zeilschool en fietsverhuur. Voor de kinderen is er een gezellig recreatieteam, speeltuin met diverse speeltoestellen, kinderspeelzaal en zandstrand met speeleiland. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is gelegen op een schitterende locatie. De oude vissersplaatsen Harderwijk en Elburg met hun vele monumenten liggen vlakbij en binnen de oude stadsmuur vind je een levendig winkelcentrum met gezellige terrassen. Een topvakantie voor het hele gezin!


Relaxen op de steiger bij het strand


Accommodatie

De diverse accommodaties van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De trekkershutten zijn perfect voor een avontuurlijke en sportieve overnachting. Ideaal als tussenstop voor fietsers of wandelaars. Deze beschikken over een keuken met waterkoker, koelkast en gasfornuis, terras met meubilair en daarnaast is er een afwasplaats met warm en koud water op het kampeerterrein. De ruime stacaravans zijn comfortabel en gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken, zoals een open keuken, woonkamer met zithoek en moderne badkamer. In de compleet ingerichte safaritenten kun je modern overnachten met uitzicht over het Veluwemeer. Tijdens een verblijf in de unieke strandhuisjes word je wakker aan het water. De strandhuisjes beschikken over een mooie keuken, zit- en eethoek en terras met meubilair. Het is ook mogelijk om te kamperen op een ruime kampeerplaats met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. De plekken zijn voorzien van 6 ampère elektra, water aan- en afvoer en tevens is er op het terrein een afwasplaats met warm en koud water, douches en toiletten.


Faciliteiten

  • Speeltuin
  • Kinder-/Jeugdspeelzaal
  • Fietsverhuur
  • Surf- en zeilschool
  • BBQ-hoek
  • Wifi
  • Bremerbaaistrand met speeleiland
  • Strandpaviljoen Bremerbaai
  • Recreatieteam

 

 


0 Recensies over Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Hoeveel sterren geef jij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek te melden