Prison Island Eindhoven

Bij All in Eindhoven vind je vanaf nu de internationale succesformule Prison Island, een van origine Zweeds gevangenis-avontuur met een mix van spelelementen dat het beste van de bekende escape rooms en van Fort Boyard combineert!


Werk samen met elkaar om de raadsels te ontrafelen en om uit de gevangenis te ontsnappen


Prison Island bestaat uit maar liefst 28 cellen en elke cel is uitgerust met een opdracht. Soms tactisch, soms fysiek of een puzzel, voor ieder wat wils! Prison Island is geschikt voor alle leeftijden en goed teamwork is de sleutel tot de winst. Het spel is tevens geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen.


Hoe werkt Prison Island?

Maak groepen van twee tot maximaal 4 personen en baan jezelf een weg door een cellencomplex van 28 cellen! Ieder team krijgt zijn eigen toegangssleutel en wordt na een briefing losgelaten in het “gevangeniscomplex”. Open de cellen met je eigen toegangssleutel en verzamel zoveel mogelijk punten door verschillende raadsels, puzzels, hersenkrakers of fysieke spellen op te lossen.


Los de raadsels met elkaar op


De opdrachten variëren enorm en zijn erg verrassend. Ook kun je iedere cel meerdere keren spelen. De spelers weten vooraf nooit hoe het spel werkt als ze de cel in stappen. Ontwijk laserstralen, los een raadsel op in een zogenoemde scheve kamer, ontcijfer zo snel mogelijk de code, show je basketbal-skills én vindt de “escape tunnel”!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag: Op aanvraag

Dinsdag: Op aanvraag

Woensdag: 12:00 tot 20:00 uur

Donderdag: 16:00 tot 22:00 uur

Vrijdag: 16:00 tot 00:00 uur

Zaterdag: 12:00 tot 00:00 uur

Zondag: 12:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur Prison Island €19,50

1,5 uur Prison Island €27,50

2 uur Prison Island €35,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Prison Island Eindhoven

Hoeveel sterren geef jij Prison Island Eindhoven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Prison Island Eindhoven te melden