Rondwandeling op de Ommerschans

Vereniging de Ommerschans organiseert elke 4e zondag van de maand, met uitzondering van december, een rondwandeling met gids door het mooie, historische en daarom unieke gebied de Ommerschans. In de anderhalve durende wandeling vertelt de gids over de geschiedenis van het unieke gebied. Met onder meer verhalen over het zwaard van Ommerschans (dat te zien is in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden), de muiterij op de schans, de overval door de patriotten.


Wandel samen met een groep door het bos en luister naar alle verhalen over het gebied de Ommerschans


Ook wordt er veel aandacht besteed aan de ruim 700 ha grote straf-en bedelaarskolonie Ommerschans. Je hoort niet alleen de historische feiten, maar ook verhalen over de bewoners en de dagelijkse gang van zaken op de kolonie. De gids vertelt ook over de geschiedenis van CTP Veldzicht in Balkbrug die zijn oorsprong vindt in de kolonie Ommerschans. Hoor hoe het dorp Balkbrug onlosmakelijk verbonden is met Ommerschans!    

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke vierde zondag van de maand vanaf 14:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Rondwandeling is € 5,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Rondwandeling op de Ommerschans

Hoeveel sterren geef jij Rondwandeling op de Ommerschans?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Rondwandeling op de Ommerschans te melden