Aperitivo

Bij restaurant Aperitivo kun je heerlijk Italiaans borrelen en dineren. Lunchen is mogelijk om aanvraag vanaf 50 personen. Je kunt hier terecht voor pizza’s, pasta’s, maar ook genieten van diverse fijne smaakvolle hapjes.


Wijntje drinken bij het dineren


Vanaf 6 personen serveren ze een door hun samengesteld menu. Shared dining! Je start met olijven en focaccia op tafel gevolgd door selectie van koude en warme Italiaanse lekkernijen op grotere schalen. Hierna verzorgen ze een selectie pizza’s en pasta’s met voor ieder wat wils! Eventueel is er een mogelijkheid voor een dessert. Ook dit serveren ze op schalen zodat er gezellig gedeeld kan worden.


Het restaurant heeft ook een uitgebreide drankkaart, inclusief cocktails met elke donderdag Thirsty Thursday. Alle cocktails worden geserveerd voor een speciale prijs van €8,50. Ook is het mogelijk om bij Aperitivo een high cocktail of high wine te doen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Aperitivo

Hoeveel sterren geef jij Aperitivo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Aperitivo te melden