FREDDY*S Gastrobar

Recht onder het hoofdkantoor van Heineken, pal tegenover Leiden Centraal vind je FREDDY*S Gastrobar. Een eclectische mix van ouderwetse gezelligheid, waar het altijd tijd is voor culinaire hoogstandjes en bijzondere bieren. De ultieme manier om écht kennis te maken met de veelzijdigheid van de FREDDY*S Gastrobar keuken is FREDDY*S Experience. Geniet voor een vaste prijs van 4 gastro gerechten naar keuze, en ontdek nieuwe smaken en verrassende favorieten.


Bieren uit de microbrouwerij


Microbrouwerij

Dat je bij FREDDY*S terecht kunt voor een perfect getapt en heerlijk helder biertje is natuurlijk logisch. Maar graag verrassen ze je ook met unieke bieren uit de eigen microbrouwerij. Stuk voor stuk verrassende smaken, naar geheime recepten van niemand minder dan Freddy Heineken zelf.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m woensdag van 11:30 uur tot 0:00 uur

Donderdag t/m zaterdag van 11:30 uur tot 1:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over FREDDY*S Gastrobar

Hoeveel sterren geef jij FREDDY*S Gastrobar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van FREDDY*S Gastrobar te melden