Lightning VR Delft

Bij Lighting VR Delft stap je met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen. Ze bieden verschillende soorten games aan. Past een zombie shooter game het beste bij jou of ga je toch liever voor een alien defense game? Bij VR Lightning Delft kan het allemaal!


Close Combat

Een competitieve shooter waarin teams strijden op een slagveld van 250 m², met realistische wapens en intense teamstrategie.


Overrun

Na een mislukt experiment verdwijnt een Oost Europees dorpje van de radar. Jouw team is de laatste linie van verdeding om het virus niet te laten verspreiden. Werken jullie voldoende samen om deze zombie apocalypse in de kiem te smoren?


Spelers zitten in de game


Overrun stage 2

Overleef jij de zombie apocalypse? Voor de meest favoriete game hebben ze de gehele spelervaring verbeterd. Dit betekent nieuwe levels met toevoegingen die de gameplay ervaring naar een next-level brengt. Het lopen van langere afstanden en het reizen met de metro, met de zombies die je gewend bent!


Toon Strike

In de cartoony VR-shooter Toonstrike verdedig je het mooie plaatsje Altesa tegen een invasie van kwaadaardige wezentjes. Herstellen jullie de orde? Speel dit meeslepende spel samen met je vrienden of familie.


Strike Team Delta: defenders of earth

Kruip in de huid van een marinier, op een missie om de mensheid te redden van een buitenaardse invasie. Speur crash-sites af op zoek naar cruciale data, nodig om deze oorlog te winnen.


De games en faciliteiten zijn ontworpen om een brede leeftijdsgroep aan te spreken, wat het een perfecte keuze maakt voor familie-uitjes, vriendengroepen, en teambuildingevenementen Het lot van de wereld ligt in jullie handen!


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Donderdag van 15:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 15:00 tot 22:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur

Zondag van 12:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 18 jaar €24,95 per game

Tot 18 jaar €12,95 per game


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Lightning VR Delft

Hoeveel sterren geef jij Lightning VR Delft?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Lightning VR Delft te melden