Bommelwereld

Bommelwereld is een betoverend attractiepark dat de wereld van de Nederlandse stripfiguren Olivier B. Bommel en Tom Poes tot leven brengt. Het park is geïnspireerd op de creaties van de beroemde Nederlandse striptekenaar Marten Toonder.


Bij aankomst in Bommelwereld word je ondergedompeld in de kleurrijke en fantasierijke wereld van Bommel en Tom Poes. Het park biedt diverse attracties en activiteiten die het verhaal en de personages van deze geliefde stripreeks tot leven brengen. Je kunt jezelf onderdompelen in de avonturen van Bommel en Tom Poes terwijl je door het park wandelt.


Het park heeft waarschijnlijk attracties en ervaringen die de bekende locaties uit de stripverhalen van Bommel en Tom Poes representeren. Denk aan de bekende Bommelstein, waar je misschien een kijkje kunt nemen in het leven van Olivier B. Bommel, of de mysterieuze en avontuurlijke omgevingen waarin Tom Poes vaak terechtkomt. Daarnaast kunnen er interactieve tentoonstellingen, shows of speelgebieden zijn waar bezoekers kunnen genieten van leuke activiteiten die aansluiten bij het thema.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het park is in aanbouw en gaat naar verwachting in het voorjaar van 2025 open


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Bommelwereld

Hoeveel sterren geef jij Bommelwereld?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Bommelwereld te melden