X-Cube Cappelle aan den IJssel

De X-cube is een ruimte van 4 bij 4 meter en gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! In de X-Cube ervaar je games op een nieuwe manier! Ze hebben ervaringen voor volwassenen en kinderen van 30 en 60 minuten. Dus wacht niet langer en beleef het zelf!Agent 8008

Bereid je voor op een spannende reis onder leiding van niemand minder dan YouTuber Ronald Vledder, ook bekend als Agent 8008. Doe mee en red Number2, zijn vertrouwde helper, uit de klauwen van een mysterieuze hacker. Kun jij de raadsels oplossen, de opdrachten voltooien en deze riskante missie tot een goed einde brengen? Perfect voor gezinnen en kinderfeestjes! Je kunt het spel met 2 tot 6 personen vanaf 9 jaar spelen. De game duurt 30 minuten.


Spy Training

Tijd om de vaardigheden van je team op de proef te stellen in een spannende spionagetraining! Maak deel uit van een elitespionnenteam onder leiding van Katja Schuurman. Werk naadloos samen, volg doelen met precisie, ontdek verborgen apparaten en beheers de kunst om bommen onschadelijk te maken. Duik in deze meeslepende X-Cube ervaring en kijk of jij hebt wat nodig is om een echte spionage expert te worden! De game is te spelen met 2 tot 6 personen. Je kunt kiezen uit 30 minuten of 60 minuten. Er zijn ook verschillende moeilijkheidsniveaus beschikbaar.


Spy Training Kids

Start een speciale SpyTraining onder leiding van niemand minder dan Sterre Koning. Bereid je voor op spannende uitdagingen zoals leren ondervragen, codes kraken, sluwe dieven opsporen en zelfs bommen ontmantelen. Het is het perfecte spel voor een onvergetelijk kinderfeestje vol spanning en mysterie! De game is te spelen met 2 tot 6 personen en duurt 30 minuten. De game is te spelen wanneer je minimaal 9 jaar oud bent.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kids editie 30 minuten €50 per sessie

Volwassenen editie 30 minuten €50 per sessie

Volwassenen editie 60 minuten €95 per sessie


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over X-Cube Cappelle aan den IJssel

Hoeveel sterren geef jij X-Cube Cappelle aan den IJssel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van X-Cube Cappelle aan den IJssel te melden