To Be Continued

To Be Continued' is een nieuwe theaterproductie van regisseur Yannick Noomen die onderzoekt hoe het digitale tijdperk onze perceptie en omgang met tijd beïnvloedt. Het stuk laat acteurs achterwege en zet muziek, projectie en lichtontwerp centraal om verhalen te vertellen. De voorstelling verkent nieuwe vormen van scenografie en creëert een immersieve ervaring van tijd door verschillende digitale media en technologieën te combineren.


Kom erachter wat voor invloed technologie op de mensheid heeft


In plaats voor acteurs staan muziek geïnspireerd op digitale interfaces en visuele elementen centraal om de tijdsperceptie van het publiek te beïnvloeden. Animaties zorgen voor een meeslepende virtuele realiteit, en de productie wordt omschreven als een vorm van "digitale psychedelica" door videokunstenaar Noralie.


Maak alle digitale veranderingen mee in deze installatie


Yannick Noomen wil met 'To Be Continued' het publiek uitnodigen om na te denken over de impact van technologie op hoe we tijd ervaren en ermee omgaan. Het theaterstuk biedt een unieke en uitdagende ervaring waarin traditionele acteurs plaatsmaken voor een samensmelting van digitale media en technologieën, die de toeschouwers uitdagen hun eigen tijdsbeleving te heroverwegen in het snel veranderende digitale tijdperk.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vanaf 17 mei 2023 tot eind oktober is het mogelijk om een bezoek te brengen aan 'To Be Continued' op verschillende tijden die je kunt vinden op de website.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€11,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over To Be Continued

Hoeveel sterren geef jij To Be Continued?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van To Be Continued te melden