Wolfskamer Wintersport

Met meer dan 46 jaar aan ervaring, voorziet Wolfskamer Wintersport in uitgebreide ski- en snowboardlessen op alle vaardigheidsniveaus. Deze lessen worden aangeboden zowel in groepsverband als in privélessen.


Kind aan het tuben op de piste


Of je nu een beginnende skiër of snowboarder bent, of juist jarenlange ervaring hebt en je techniek wilt bijschaven of uitbreiden, bij Wolfskamer Wintersport ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke wintersportervaring! Het aanbod is geschikt voor een breed publiek, van jonge enthousiastelingen tot zij die in de bloei van hun wintersportpassie staan, zelfs tot aan een respectabele leeftijd van 80 jaar, of simpelweg zolang als het plezier brengt en fysiek haalbaar is.


Wolfskamer Wintersport heeft, verdeeld over 7 skibanen, 10.000 m2 aan pistes die bestaan uit kunststof borstels/ plastic matten.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Wolfskamer Wintersport

Hoeveel sterren geef jij Wolfskamer Wintersport?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Wolfskamer Wintersport te melden