Fiets Huren Harderwijk

Ontdek de prachtige omgeving van Harderwijk op een unieke manier met talloze knooppuntroutes voor fietsliefhebbers. Stap op een comfortabele E-Chopper en cruise langs de betoverende Randmeren of verken de weelderige bossen van de Veluwe. Geniet van adembenemende uitzichten terwijl je langs zandverstuivingen en schilderachtige heidevelden rijdt.


Verschillende routes

Voor een leerzame ervaring kun je kiezen voor een educatieve route op een E-Bike, waarbij je langs belangrijke locaties uit de Tweede Wereldoorlog komt. En voor de fijnproevers en cultuurliefhebbers onder ons, zijn er zelfs culinaire en culturele fiets- of E-Chopper routes beschikbaar. Welke route je ook kiest, een onvergetelijk avontuur in Harderwijk en haar prachtige omgeving wacht op jou!


Samen genieten en fietsen door de prachtige omgeving van Harderwijk


Omgeving van Harderwijk

Ontdek de bruisende ambiance van Harderwijk, doordrenkt met rijke geschiedenis, culturele schatten en een keur aan culinaire hoogstandjes. Deze levendige stad biedt voor ieder wat wils, met tal van diverse activiteiten die aan ieders wensen voldoen. Dwaal door de uitgestrekte haven of geniet van de prachtige en gezellige boulevard, die uitnodigt tot ontspanning en vermaak.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 09:30 tot 17:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

E-Choppers

€29,95 voor 3 uur (09:45 tot 12:45 uur)

€35,95 voor 4 uur (13:00 tot 17:00 uur)

€59,00 voor 7 uur (10:00 tot 17:00 uur)


E-Bikes

€24,50 per dag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fiets Huren Harderwijk

Hoeveel sterren geef jij Fiets Huren Harderwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fiets Huren Harderwijk te melden