Hofparken De Bergvennen

Hofparken De Bergvennen bevindt zich midden in de prachtige natuurlijke omgeving van Nederland. Dit vakantiepark biedt gasten de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en volledig te ontspannen in een serene en groene omgeving. De natuur en rust van de omgeving komen terug in de fraaie parkinrichting van Hofparken De Bergvennen. Je wordt hier warm ontvangen en vergeet de tijd en alle drukte om je heen. Ineens heb je ‘tied zat’! Ontdek de mooie natuur van Twente, ga eropuit op de fiets, of verken de gezellige kunst- en kasteelstadjes in Duitsland.


Samen wandelen in het bos


De Bergvennen ligt midden in een Natura 2000-gebied, met veel afwisseling van droge en natte heide, grasland en smalle stroken bos. De nabijheid van zoveel natuurschoon, inclusief een vogelreservaat, maakt het park tot een zeer aantrekkelijke locatie voor een ontspannen vakantie. Bovendien is het heerlijk wandelen en fietsen in de ongerepte natuur van Overijssel.


Faciliteiten

  • Ligweide
  • Speelweide
  • Wellness
  • Petanque-banen
  • Zonovergoten terras
  • Parkwinkel

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Hofparken De Bergvennen

Hoeveel sterren geef jij Hofparken De Bergvennen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Hofparken De Bergvennen te melden