Het grote Kabouterbos

(3.3/5)  3 recensies

Bij Het Grote Kabouterbos kan je binnenkijken in de wereld van de kabouters! Ga lekker spelen in de echte kabouterhuisjes, spring op de trampolines, rij rond op de skelters, speel in de zandbak of geniet van waterpret.

 

Is het buiten niet zo lekker weer? Neem dan een duik in de supergrote ballenbak, speel op de spelcomputer of gluur naar binnen bij de kabouterdorpjes. In het bos is er een leuke wandelroute waar je nog meer leert over het leven van de kabouters. Als je heel goed oplet, zie je de kabouters misschien zelf wel! Ze hebben zich door het hele bos verstopt... 

 

Als je uitgespeeld bent, kom je een overheerlijke pannenkoek eten. Tijdens het eten gebeurd er van alles, en ook binnen hebben zich overal kabouters verstopt!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 12.00 tot 20.00 uur

Vrijdag t/m zondag 12.00 tot 20.00 uur

 


3 Recensies over Het grote Kabouterbos

(Pagina 1 van 1)

 

"Must go restaurant"

Sweta   -   25-09-2020

25-09-2020

"Must go restaurant"

Very beautiful restaurant and very friendly staff, food was also really awesome. Had great fun. Must go restaurant.


Gerard   -   21-06-2014

21-06-2014

Een aanfluiting voor de horeca!! Zeer lange wachttijden, ondeskundig ongeschoold en veel te jong personeel, niet gehinderd door enige kennis van zaken, zowel in de keuken als in de bediening. Geen leiding en niemand aansprakelijk. De gebrachte consumpties niet conform de bestelling, biermerk-a-op, ok. Volgende glas blijkt het er wel te zijn, gewoon een tapje! Pannenkoeken met o.a. kaas besteld.... kaas op!.. even later bij de buren blijkt er weer kaas te zijn...?? enz.enz. Niet geleverde producten stonden normaal op de rekening! Kortom, de slechtste ervaring in een horeca-bedrijf wat we in jaren gehad hebben. bah, bah, bah. G. de Lange

Lees verder  


andres meuleman   -   07-05-2013

07-05-2013

Ontzettend leuk restaurant met speeltuin in de stijl van kabouters of moet je misschien zeggen een leuke speeltuin met een gezellig pannenkoekrestaurant. Vriendelijk personeel dat leuk met kinderen omgaat. Prijzen zijn laag en het eten is goed.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Het grote Kabouterbos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Het grote Kabouterbos te melden