City App Tour Den Bosch

Den Bosch is een stad met een historische binnenstad, eeuwenoude monumenten en staat als typisch Brabantse stad bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid, vooral in wijken zoals de Uilenburg, waar talloze cafés te vinden zijn. Tijdens deze boeiende audiotour door Den Bosch zul je versteld staan van de schatten die deze stad te bieden heeft.


Zo passeer je de beroemde Drakenfontein voor het centraal station, ontdek je het verhaal achter Zoete Lieve Gerritje en bewonder je de prachtige Sint-Janskathedraal in volle glorie. Terwijl je door historische steegjes slentert, waan je jezelf haast een echte Bosschenaar. Bovendien brengt deze audiogeleide tour je langs een van de meest bekende bakkerijen van Den Bosch: Jan de Groot. Daar kan je de echt originele Bossche Bollen proeven!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaalt zelf hoelaat en waar je de audiotour begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 persoon €14,40

2 personen €19,50

Familie (3 tot 6 personen) €29,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over City App Tour Den Bosch

Hoeveel sterren geef jij City App Tour Den Bosch?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden om de City App Tour te gebruiken

De leukste steden om de City App Tour te gebruiken

Wandel door een door jou gekozen stad in Nederland met de City App Tour. Leer allerlei nieuwe feitjes over de stad door te luisteren naar de audiogids op je telefoon. Schroom niet langer en bekijk dit blog om de City App Tour bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van City App Tour Den Bosch te melden