City App Tour Rotterdam

Rotterdam, ook wel bekend als 'Het Manhattan aan de Maas', is de op één na grootste stad van Nederland, en wordt gekenmerkt door indrukwekkende wolkenkrabbers. Wanneer je aan Rotterdam denkt, komen vaak de haven, de Euromast, Feyenoord, de Koopgoot en iconische bruggen zoals de Erasmusbrug, -ziekenhuis en -universiteit als eerste in je gedachten op. Deze elementen vormen de unieke sfeer en identiteit van Rotterdam.


Ontdek deze sfeer zelf tijdens een boeiende audiogeleide tour door de stad. Tijdens deze tour maak je kennis met typisch Rotterdamse bezienswaardigheden, zoals de imposante Grote of Sint-Laurenskerk, de opvallende Kubuswoningen, het prachtige Witte Huis aan de Oude Haven en het historische Schielandshuis, waar Graaf van Henegouwen heeft gewoond. Je zult ook een drijvend hotel op het water tegenkomen en een toren in de vorm van een potlood bewonderen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaalt zelf hoelaat en waar je de audiotour begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 persoon €14,40

2 personen €19,50

Familie (3 tot 6 personen) €29,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over City App Tour Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij City App Tour Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden om de City App Tour te gebruiken

De leukste steden om de City App Tour te gebruiken

Wandel door een door jou gekozen stad in Nederland met de City App Tour. Leer allerlei nieuwe feitjes over de stad door te luisteren naar de audiogids op je telefoon. Schroom niet langer en bekijk dit blog om de City App Tour bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van City App Tour Rotterdam te melden