Spaander Marina

Ontdek de betoverende schoonheid van Volendam en haar omgeving met Spaander Marina! Als je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke ervaring, dan is een rondvaart over de Gouwzee met Spaander Marina de perfecte keuze. Je vaart rustig over het kalme water, omringd door het schilderachtige landschap van deze historische regio. Maar dat is niet alles wat Spaander Marina te bieden heeft. Ze gaan verder dan alleen maar een boottocht; ze nemen je mee op een reis door de rijke geschiedenis van Volendam.


Proosten op de boot


Tijdens de rondvaarten van Spaander Marina staan ze stil bij de fascinerende geschiedenis van Volendam en haar omgeving. Deskundig personeel vertelt boeiende verhalen over de oude vissersdorpen, de traditionele klederdracht en de bekende kunstenaars die zich hebben laten inspireren door deze prachtige plek. Terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht, krijg je een dieper inzicht in de cultuur en tradities die Volendam zo uniek maken. Maar Spaander Marina biedt nog veel meer dan alleen rondvaarten.


Ze hebben ook arrangementen op maat, zodat je de sloep privé kunt afhuren voor groepen en bedrijven. Of je nu een teambuildingactiviteit organiseert, een verjaardagsfeest viert of een andere festiviteit wilt plannen, Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijke ervaring die aan al jouw wensen voldoet. Ze zorgen voor de perfecte setting en bieden ook catering mogelijkheden aan boord, zodat je in stijl kunt genieten van heerlijk eten en drinken terwijl je de prachtige omgeving verkent. Wacht niet langer en bezoek de website van Spaander Marina om alle mogelijkheden te ontdekken. Of neem contact met ze op om jouw specifieke wensen te bespreken en een onvergetelijke ervaring op maat te creëren.


Of je nu een geschiedenisfanaat bent, een natuurliefhebber of gewoon op zoek bent naar een bijzondere activiteit, Spaander Marina biedt voor ieder wat wils. Stap aan boord en laat je betoveren door de pracht van Volendam en haar omgeving. Boek vandaag nog jouw rondvaart en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur met Spaander Marina!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volendam Luxe Rondvaart

Volwassenen (inclusief 1 gratis drankje) €18,50

Kinderen van 4 t/m 11 jaar (inclusief 1 gratis drankje) €9,50

0 t/m 3 jaar gratis

Familietickets ( 2 volwassen + 2 kinderen) €49,50


Arrangement op maat

1,5 uur varen €350

2 uur varen €450

3 uur varen €650


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Spaander Marina

Hoeveel sterren geef jij Spaander Marina?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Spaander Marina te melden