Escape Xperience Breda

Met Escape Xperience beleef je de stad op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Het is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien.


Speurtocht door de stad


Tijdens deze Xperience beleef je Breda in het jaar 1567. Willem van Oranje moet zijn kasteel en de stad ontvluchten, want het leger onder leiding van Spaanse hertog Alva is in aantocht. Willem begint aan een zoektocht door de stad om een waardevolle stadsplattegrond vinden die cruciale informatie bevat voor de herovering van de stad. Lukt het jullie de kaart te vinden en Willem veilig de stad uit te krijgen binnen 2 uur? Deze Xperience leidt je langs 18 locaties: trekpleisters van de stad en minder bekende plekken. Het kost 25 euro per team (van 1 tot 4 personen).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks beschikbaar van 8:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€25,00 per team (1 tot 4 personen)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Xperience Breda

Hoeveel sterren geef jij Escape Xperience Breda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Xperience Breda te melden