EscapeBox Weert

EscapeBox is hét nieuwe escape spel in Nederland. EscapeBoxen zijn vergelijkbaar met mini escape rooms maar dan zonder dat je wordt opgesloten. Er staan 8 boxen die op slot zitten. Door het oplossen van puzzels, waarvoor je logisch en snel moet nadenken, kan je de boxen kraken. EscapeBox kan gespeeld worden vanaf 2 personen tot groepen van maximaal 40 personen.


Superleuk om te doen als team-uitje of als verjaardagspartijtje (vanaf 12 jaar). De klok tikt - lukt het jou en je team de puzzels op te lossen en zoveel mogelijk boxen kraken voordat de tijd om is?



EscapeBox Weert vind je in Roompot Weerterbergen. Een geliefd vakantiepark, gelegen in de bosrijke omgeving in Limburg. In het park zijn er volop activiteiten te doen, waardoor je kan doen waar je zin in hebt. En het leuke is: vanaf nu kan je hier ook EscapeBox spelen. EscapeBox zit vlak naast het populaire GlowGolf. Ontdek samen met familie en vrienden deze nieuwe escape game, daag elkaar uit en kijk wie er de meeste boxen kan kraken binnen de tijd.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 12:00 tot 18:00 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €12,50 p.p. per 45 minuten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over EscapeBox Weert

Hoeveel sterren geef jij EscapeBox Weert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van EscapeBox Weert te melden