CRASH'NWELLNESS

Ontspan onder de sterren van Sprang-Capelle met de houtgestookte hot tubs en sauna. Laat de natuurlijke warmte je omhullen terwijl je luistert naar rustgevende muziek, het knetteren van het vuur en geniet van het prachtige uitzicht over de uitgestrekte polders.


Combineer je buitengewone dag in de Efteling met een fantastisch openlucht sauna- en wellnessarrangement. En je hebt helemaal gelijk! Naast een bijzonder verblijf in Noord-Brabant met het CRASH’NSTAY-concept, kun je ook een sauna, spa en massage boeken, allemaal op steenworp afstand van de Efteling. Het wellnessconcept speelt zich volledig af in de buitenlucht, te midden van de prachtige natuur van Noord-Brabant. Net zo betoverend als de Efteling is ook de wellnesservaring. Laat je heerlijk verwennen en geniet van een unieke belevenis.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De faciliteiten zijn tot 23:00 geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Basic €69,00

Deluxe €85,00

Supreme €105,00

Ontspanningsmassage €59,90

Sauna €32,00

Combi hot tub / sauna + €20


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over CRASH'NWELLNESS

Hoeveel sterren geef jij CRASH'NWELLNESS?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van CRASH'NWELLNESS te melden