C1000 Museum

Stap binnen in een betoverende reis door de tijd, waar de geschiedenis tot leven komt. Het C1000 Museum eert de iconische Nederlandse supermarktformule die gedurende generaties een centrale rol heeft gespeeld in het dagelijks leven. Ontdek de transformatie van boodschappen doen, vanaf de bescheiden start tot aan de innovaties die het winkelgedrag hebben veranderd. Dwaal door de zorgvuldig samengestelde tentoonstellingen en bewonder een uitgebreide collectie historische verpakkingen, zeldzame producten en memorabilia die een fascinerend beeld geven van het verleden.


Een kijkje in het museum


Laat je onderdompelen in de sfeer van vervlogen tijden terwijl je de nostalgie van C1000 opnieuw beleeft. Ervaar de opwinding van de allereerste supermarktbezoeken en raak geïnspireerd door de verhalen die schuilgaan achter deze geliefde winkelformule. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, een nostalgische ziel of simpelweg nieuwsgierig naar het verleden, het C1000 Museum heet je van harte welkom voor een onvergetelijke reis terug in de tijd!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke zondag geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Op zaterdag en andere doordeweekse dagen op afspraak


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 17 jaar €5,00

Kinderen t/m 16 jaar €3,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over C1000 Museum

Hoeveel sterren geef jij C1000 Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van C1000 Museum te melden