EscapeBox Roosendaal

EscapeBox is hét nieuwe escape spel in Nederland. EscapeBoxen zijn vergelijkbaar met mini escape rooms maar dan zonder dat je wordt opgesloten. Er staan 12 boxen die op slot zitten. Door het oplossen van puzzels, waarvoor je logisch en snel moet nadenken, kan je de boxen kraken. EscapeBox kan gespeeld worden vanaf 2 personen tot groepen van maximaal 40 personen.


Superleuk om te doen als team-uitje of als verjaardagspartijtje (vanaf 12 jaar). De klok tikt - lukt het jou en je team de puzzels op te lossen en zoveel mogelijk boxen kraken voordat de tijd om is?EscapeBox Roosendaal vind je bij Playdôme Roosendaal. Playdôme Roosendaal is een Multi Activity Center. Zij brengen bekende vrijetijdsactiviteiten samen en innoveren deze, om iedereen een unieke ervaring te bieden in een vertrouwde omgeving. Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts. Ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Of scoor de meeste punten tijdens het shuffle- boarden én beat the box tijdens onze gletsjer escape, hoeveel EscapeBoxen kan jij kraken?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag van 13:00 tot 22:00 uur

Donderdag van 15:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 13:00 tot 23:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur

Zondag van 12:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €16,00 p.p. per uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over EscapeBox Roosendaal

Hoeveel sterren geef jij EscapeBox Roosendaal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van EscapeBox Roosendaal te melden