Indoor Golf Zwolle

Beleef golfen op een geheel nieuw niveau met de PROTEE VX Golfsimulator - het nieuwste model van Protee met een overvloed aan functies die zelfs de meest veeleisende golfliefhebbers zal bekoren. Met deze geavanceerde simulator kun je je spel verbeteren in een virtuele omgeving die ongekende realisme biedt.


Man slaat tegen de golfbal


Een opvallend kenmerk van de PROTEE VX is de gedetailleerde analyse van zowel club als bal. Het systeem volgt nauwkeurig de bewegingen van elke club, inclusief snelheid, hoek en pad. Dit stelt je in staat om je swingtechniek te verfijnen en de consistentie van je slagen te verbeteren. Daarnaast biedt de PROTEE VX uitgebreide balstatistieken, zoals lanceringssnelheid, spin en de hoek waarin de bal de club verlaat. Deze gegevens zijn van onschatbare waarde voor golfers die hun techniek willen optimaliseren en hun zwakke punten willen identificeren.


Een ander waardevol aspect van de PROTEE VX is de videoanalyse. Met behulp van hoogwaardige camera's registreert het systeem de club en de bal op het moment van impact. Deze videoanalyse biedt waardevol inzicht in je prestaties en helpt je bij het identificeren en aanpakken van verbeterpunten. Met de PROTEE VX Golfsimulator kun je jezelf naar nieuwe hoogten tillen in het golfspel.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

60 minuten €15,00

90 minuten €22,50

120 minuten €30,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Indoor Golf Zwolle

Hoeveel sterren geef jij Indoor Golf Zwolle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Indoor Golf Zwolle te melden