Puzzeluitje Groningse Borgen Route

Langs de Groningse Borgenroute doorkruis je minstens de helft van de nog overgebleven 16 borgen. Deze waren eens met hun imposante torens uit de Middeleeuwen bedoeld als bescherming tegen mogelijke vijandige aanvallen. Vroeger waren deze stenen landhuizen een teken van welvaart, aangezien alleen de welgestelden zich het bouwen ervan konden veroorloven vanwege de hoge kosten van steen. Dit is duidelijk te zien aan hun mooie architectuur.


Volg de route en verken een mooi stuk van Groningen


Verken Groningen met plezier tijdens deze boeiende autospeurtocht, waarbij je begint bij de eerste borg, Den Ham, dat nu een Bed & Breakfast is. Misschien is dit wel een leuke vakantiebestemming voor jou! De schitterende historische gebouwen maakten de ervaring extra bijzonder. De tocht eindigt bij de Menkemaborg, waar nu een kasteelmuseum staat.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaalt zelf wanneer je de route start


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Autopuzzeltocht €19,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Puzzeluitje Groningse Borgen Route

Hoeveel sterren geef jij Puzzeluitje Groningse Borgen Route?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Puzzeluitje Groningse Borgen Route te melden