Escape the City Rotterdam

Ontdek Rotterdam op een unieke manier met onze self-guided citygame, geïnspireerd door het spionagenetwerk van de stad tijdens de Eerste Wereldoorlog. Dankzij haar neutrale status en strategische ligging fungeerde Rotterdam destijds als een belangrijk spionagehoofdkwartier. Professor van Veen stuitte op een oude brief uit die tijd waarin wordt vermeld dat een waardevolle kist ergens in de stad verborgen is. Maar wees op je hoede, want de informatie is uitgelekt en anderen zijn ook op jacht naar deze schat. Help Professor van Veen dit mysterie op te lossen en de kist te openen!


Kubuswoningen


Tijdens dit boeiende avontuur, geschikt voor groepen van 2-4 personen, zul je Rotterdam op een compleet nieuwe manier ontdekken. Los raadsels, puzzels en vragen op terwijl je de stad verkent en onderweg geniet van zowel de toeristische hoogtepunten als de verborgen pareltjes van Rotterdam. Of je nu met vrienden, familie of collega's speelt, Bevrijd de Stad is een fantastische toevoeging aan jouw Rotterdamse ervaring. Overweeg om deze activiteit te combineren met een heerlijk diner in de stad voor een complete en onvergetelijke dag uit!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Na aankoop kan je het spel op ieder moment starten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€29,50 voor een team van 2 tot 4 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape the City Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij Escape the City Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape the City Rotterdam te melden