Kings & Queens Assen Prison Island

Prison Island is een spannend real-life spel dat zich afspeelt in een authentiek gevangeniscomplex. In dit avontuurlijke spel werk je als team samen om codes te kraken, raadsels op te lossen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Of het nu gaat om slimheid, kracht, reactievermogen of behendigheid, elk aspect van je vaardigheden wordt op de proef gesteld. Het is een unieke ervaring waarbij teamwork essentieel is om het beste resultaat te behalen.


Helpen om binnen te komen


Het doel van Prison Island is om binnen de gekozen tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen door de opdrachten in de cellen zo goed mogelijk uit te voeren. Of je nu voor de highscore speelt met één team of tegen andere teams, je kunt met maar liefst 70 personen tegelijk deelnemen! Elk team ontvangt een sleutel waarmee de deuren van de cellen kunnen worden geopend. In elke cel wacht een unieke uitdaging, variërend van het ontcijferen van codes tot het oplossen van raadsels, van muzikale opdrachten tot fysieke uitdagingen. Bij elke cel staat op een bord welke vaardigheden nodig zijn. Zodra je een cel betreedt, begint de timer te lopen, en heb je 2 tot 5 minuten de tijd om de opdracht te volbrengen. Wanneer de opdracht succesvol is voltooid, worden de punten toegevoegd aan de totaalscore. Ben je niet tevreden met het behaalde resultaat? Je kunt elke cel zo vaak spelen als je wilt om je score te verbeteren; de hoogst behaalde score blijft behouden


Prison Island is geschikt voor alle leeftijden, met uitdagingen die passen bij elk niveau en elke leeftijd. Het biedt de ultieme test op het gebied van samenwerking en communicatie. Of je nu met je teamgenoten, collega's, familie of vrienden komt, ga de uitdaging aan in het gevangeniscomplex en verzamel met jouw team de meeste punten!

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag van 14:00 tot 1:00 uur

Woensdag van 14:00 tot 1:00 uur

Donderdag van 14:00 tot 1:00 uur

Vrijdag van 14:00 tot 2:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 2:00 uur

Zondag van 12:00 tot 1:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

1 uur €17,50

1 uur kinderen t/m 14 jaar €12,50

1,5 uur €25,00

1,5 uur kinderen t/m 14 jaar €17,50

2 uur €30,00

2 uur kinderen t/m 14 jaar €20,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kings & Queens Assen Prison Island

Hoeveel sterren geef jij Kings & Queens Assen Prison Island?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kings & Queens Assen Prison Island te melden