Kidzbalooz Haarlem

Kidzbalooz Haarlem is een geweldige en kleurrijke indoor speeltuin van 2200 vierkante meter, waar kinderen kunnen rennen, springen en klauteren! Het is een plek waar beleven, spelen, ontdekken, ervaren, ontspannen en genieten van lekker eten en drinken allemaal samenkomen.


Peuterochtend

Tijdens de peuterochtend bij Kidzbalooz Haarlem kunnen de jongste kinderen kennismaken met leuke en leerzame speeltoestellen en attracties. In de speciaal ingerichte Peuter Zone kunnen ze veilig spelen op de toestellen die speciaal voor de allerkleinsten zijn ontworpen.


Geniet van een leuk dagje bij Kidzbalooz Haarlem samen met vrienden en vriendinnen


Kinderfeestje

Ben jij klaar voor een geweldig verjaardagsavontuur? Bij Kidzbalooz kun je lekker klimmen en klauteren in het speelparadijs, genieten van heerlijke lekkernijen en lekker pauze nemen aan je eigen speciale verjaardagstafel. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om uit te kiezen. Er is voor ieder kinderfeest dus wel een passend arrangement!


Schoolreisje

Ervaar het perfecte schoolreisje ongeacht het weer bij Kidzbalooz Haarlem. Klimmen, klauteren en ravotten met je klasgenoten. Springen op de trampolines, door de kruiptunnels kruipen en van de glijbanen af roetsjen zo hard als je kunt. Na al dat spelen krijg je vast lekkere trek!

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree kinderen 1 t/m 17 jaar €9,95

Kruipers tot 1 jaar €3,00

Begeleiding 18+ gratis

Peutertarief 1 t/m 3 jaar (alleen van maandag t/m vrijdag bij binnenkomst tussen 9:30 tot 11:30 m.u.v schoolvakanties en feestdagen) €5,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kidzbalooz Haarlem

Hoeveel sterren geef jij Kidzbalooz Haarlem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kidzbalooz Haarlem te melden