SUP to Go

Op zoek naar een opwindende dag vol waterplezier? Ga langs bij SUP2GO! Hier kun je een opblaasbare SUP huren voor een hele dag of een dagdeel en het meenemen naar jouw favoriete plekje. Bij SUP2GO krijg je een complete rugzak met alle benodigdheden voor een onvergetelijke ervaring op het water. Na gebruik lever je de rugzak gewoon weer in. In de rugzak vind je een opblaasbaar SUP-board, een pomp, een peddel, een enkelband en een vin, zodat je direct klaar bent om het water op te gaan.


Suppen op het water


Of het nu warm is of wat koeler, met een stevige trui kun je zelfs bij temperaturen vanaf 12 graden Celsius nog genieten van het suppen. Dus grijp je kans, kies een prachtige locatie uit, pomp je board op en laat het avontuur beginnen!

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 8:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Hele dag €35,00 per SUP

Ochtend €27,50 per SUP

Middag €27,50 per SUP

Avond €27,50 per SUP


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over SUP to Go

Hoeveel sterren geef jij SUP to Go?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van SUP to Go te melden