IJsboerderij De Schoonheuvel

Temidden van het betoverende landschap van de Bommelerwaard, bekend als het mooiste eiland tussen de rivieren, ligt IJsboerderij De Schoonheuvel in Hedel. Hier, te midden van dijken, uiterwaarden, kastelen en charmante dorpjes, bevindt zich het bedrijf, omringd door de majestueuze rivieren de Maas en de Waal.


IJsje van de boerderij


De locatie is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ideale tussenstop voor fietsers, aangezien ze direct aan het fietsroutenetwerk van de RBT Rivierenland liggen. Neem gerust even plaats op het landelijke, gezellige terras, zowel binnen als buiten, en geniet van een uitgebreid assortiment ambachtelijk ijs, gemaakt van de melk van de eigen koeien op de boerderij.


Of misschien verlang je naar een verkwikkende cappuccino, bereid met verse koeienmelk voor die extra romige smaak. Of je nu komt voor een ijsje, een kopje koffie of gewoon om te genieten van de rust en schoonheid van het platteland, bij IJsboerderij De Schoonheuvel ben je altijd van harte welkom.


Kanovaren

Maak een avontuurlijke tocht van 7 kilometer door de ongerepte natuur met een 3-persoons Canadese kano. Halverwege de tocht kun je genieten van een ontspannen picknick op de speciale picknickplaats. Bestel vooraf een heerlijk "knapzakje" bij ze. De totale duur van de kanotocht is ongeveer 3 uur, waarbij je wordt ondergedompeld in de prachtige omgeving. Bij terugkomst staat optioneel een smakelijke "Boerenlunch" of een sfeervolle "Boerenbarbecue" voor jullie klaar om de dag compleet te maken.


Kano varen


Boerengolf

Boerengolf is een variatie op het reguliere golfspel, waarbij men een parcours van 10 holes in zo min mogelijk slagen moet behalen. Dit alles speelt zich af op 35 hectare weiland, waar ook de koeien grazen en waar je ook sloten tegenkomt. Met de combinatie van kracht en techniek is het de uitdaging om zo goed mogelijk met deze hindernissen om te gaan en het spel te winnen. Boerengolven is ideaal voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of familiedag en kan met de andere activiteiten gevormd worden in een leuke dag voor jong en oud.


Voetgolf

Deze baan bestaat uit 18 holes. Uitgezet over de weilanden, probeer je in zo min mogelijk schoppen de voetbal in de holes te krijgen. Je loopt tussen de grazende koeien en je hebt nog meerder hindernissen zoals sloten en paaltjes die je verplicht links of rechts moet passeren. Dit kan je in groepsverband of individueel spelen.

 

Openingstijden

Woensdag van 13:30 tot 18:00 uur

Donderdag van 13:30 tot 18:00 uur

Vrijdag van 13:30 tot 18:00 uur

Zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur

Zondag van 13:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over IJsboerderij De Schoonheuvel

Hoeveel sterren geef jij IJsboerderij De Schoonheuvel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van IJsboerderij De Schoonheuvel te melden