Qula de Jacht

"De Jacht" is een populaire groepsactiviteit, perfect voor mensen die van strategie en een vleugje actie houden. Bij het spel "De Jacht" worden deelnemers in groepen verdeeld. Eén groep zijn de criminelen die ontsnapt zijn uit de gevangenis, terwijl de andere deelnemers (premiejagers) zo snel mogelijk proberen de criminelen te vangen en te voorkomen dat ze misdaden plegen.


Speel samen met vrienden of familie de Jacht in een dorp of stad naar keuze


De ontsnapte criminelen krijgen een voorsprong, waarna de premiejagers de achtervolging inzetten. De criminelen dragen een zender die een gps-signaal naar de premiejagers stuurt. Terwijl de criminelen proberen uit handen van de premiejagers te blijven, moeten ze ook misdaden plegen. Wanneer ze een misdaad begaan, gaat er een alarm af op de telefoons van de premiejagers, waarop de locatie van de criminelen wordt weergegeven. Zo begint het enerverende kat-en-muisspel 'De Jacht'!


Beschikbaar in elke stad en dorp

'De Jacht' kan in bijna elke plaats gespeeld worden. Het enige scenario waarin dit niet mogelijk is, is wanneer een dorp slechts uit een paar straten bestaat.


Flexibel

'De Jacht' is geschikt voor groepen vanaf 8 personen en duurt doorgaans ongeveer 2 uur. Het is mogelijk om langer te spelen indien gewenst.

 

Openingstijden

Het spel kan je vier uur na aankoop spelen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€13,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Qula de Jacht

Hoeveel sterren geef jij Qula de Jacht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Qula de Jacht te melden