Vakantiepark Schouwen

Zoek je een gezellige camping in Renesse? Dan is Vakantiepark Schouwen perfect voor de hele familie! Gelegen op slechts enkele minuten wandelen van het bruisende Renesse en ook het strand is op loopafstand bereikbaar. Dit kleinschalige en knusse vakantiepark biedt alle rust die je nodig hebt. Ervaar het zelf op onze camping in Renesse!


Op slechts 500 meter afstand van het vakantiepark ligt de bruisende badplaats Renesse. Hier vind je een levendige mix van leuke winkeltjes, diverse restaurants, gezellige cafés en volop terrassen. Een perfecte plek voor een ontspannen drankje of maaltijd op het terras, of een rustige wandeling door het dorp met een verfrissend ijsje in de hand.


Het vakantiepark wordt omringd door prachtige natuur, met tal van fiets- en wandelpaden, en ligt op steenworp afstand van het uitgestrekte Noordzeestrand, waar je kunt genieten van gezellige strandpaviljoenen en prachtige zonsondergangen.


Rust even helemaal lekker uit in je camper


Faciliteiten

  • Fietsverhuur
  • Winkel met verse broodjes
  • Escape Room
  • Entertainment
  • Wifi
  • Elektrische laadpaal

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark Schouwen

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Schouwen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Schouwen te melden