In Alle St(r)aten

Bij In Alle St(r)aten ben je aan het juiste adres voor een origineel en duurzaam personeelsuitje, een familiedag, een vrijgezellenfeest of een dagje uit met vrienden. We bieden een breed scala aan unieke activiteiten, heerlijke buffetten, en prachtige in- en outdoor ruimtes die ideaal zijn voor een heisessie of een complete feestavond.


Activiteiten van een escape room tot een klimpark

Van escaperoom tot klimpark: Bij In Alle St(r)aten bieden we een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Stap de virtuele wereld binnen in onze VR Room of sluit de dag af met een Pubquiz. Is teambuilding belangrijk? Probeer dan onze ultieme teambuildingstoren in het klimpark.


Gezellig blijven eten?

Een personeelsfeest, vrijgezellendag, of uitje met familie of vrienden plannen? Bij In Alle St(r)aten zorgen ze altijd voor heerlijk eten en drinken. Het motto is: “We doen het goed, of we doen het niet.” Ze bieden unieke ruimtes die exclusief voor jouw groep worden gereserveerd, zodat je nooit gerechten hoeft te delen met anderen. Voor een exclusieve ervaring werken we met tijdsloten en vaste tijdsduur voor elk buffet of BBQ.


Kinderfeestje

Bij In Alle St(r)aten beleef je een te gek kinderfeestje vol spannende activiteiten! Klim in het klimpark, ga op zoek naar een schat bij het goudzoeken, probeer te ontsnappen uit de Escaperoom, of duik in een VR-avontuur. Voor groepen van meer dan 10 kinderen hebben ze extra leuke opties zoals Bubbelbal of Crazy88, waarbij jullie allerlei spellen kunnen spelen, rennen en plezier maken!

 

Openingstijden

Geopend op afspraak bij reserveringen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vrij klimmen Volwassenen €22,50

Vrij klimmen Kind €18,50

Goud zoeken €6,50

Laser kleiduif schieten €24,50

E-Chopper huren vanaf €29,50

Escape Room vanaf €120,00 per groep

VR Room vanaf €135,00

Bubble bal €17,50

Crazy 88, Denken, durven, doen of Get the Picture €16,50

Pubquiz vanaf €18,50 p.p.

QR tocht €16,50 p.p.

Escapekist vanaf €65,00 per kist


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over In Alle St(r)aten

Hoeveel sterren geef jij In Alle St(r)aten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van In Alle St(r)aten te melden